Jeeeee!!!! Nyt se sitten tuli meille!! Oli tosi kiva mennä hakemaan sittä! Se oli kasvanut aika huimasti viime näkemästä. Kun olimme ajomatkalla se istui kuljetuskopassa ihan hiljaa. Kun olimme perillä ja kotona se oli tosi pelokas. Se vikisi aika paljon. Sitten se kyllä vähän jo tottui meihin.

Yöllä se oli tullut minun sänkyyni nukkuumaan. Kun heräsin se oli nukkumassa jalkojeni päällä. Se nukkui sängyssäni kello neljästä kello seitsemään.  Sitten menimme ylös. Äiti sai Aatoksen myös syömään sen kädestä.

Päivällä kun tulin koulusta isi kertoi, että Aatos oli ollut koko päivän hänen sylissään. Minä lähdin kissan kanssa ylös laittamaan ruokaa. Se ei oikein suostunut syömään, mutta saimme sen opetettua isin kanssa yömään kupista. Se tapahtui niin, että isi piti sitä sylissä ja mä annoin sille vähän sitä ruokaa. Sitten isi tuli lähemmäksi kuppia, että kissa näkisi mistä otan ruokaa. Kun annoin sille sitä sitten me päästimme sen pois isin sylistä ja sitten se ymmärsi alkaa symään sitä ruokaa kupista!!! Minusta tuntuu siltä että Aatos on jo tottunut meihin koska tälläkin hetkellä kun kirjoitan tännne se nukkuu aivan rauhallisesi sylissäni!! <3 :D

                                              Emmi <3